DJ-Contest

FRIS opzoek naar hét nieuwe DJ-talent van 2020

 

PSSST… HALLO NIEUW TALENT

Al dertien jaar beleven duizenden jongeren de aller DIKSTE-uitgaansavond bij FRIS! Velen grote artiesten zijn hun carrière begonnen bij FRIS.  Het podium dient als springplank voor jong talent. Ontdekken en ontdekt worden, MEGA! FRIS is opzoek gegaan naar hét nieuwe DJ-talent van 2020 en hebben daarom de FRIS DJ Contest gelanceerd in samenwerking met Amsterdam Audio Collective.

SHINEN

Wij missen de goodtimes en met de hastag #ikmisFRIS weten wij dat jullie dat ook doen! Daarom hebben we met de Recording Sessions de FRIS vibes naar jouw woonkamer gebracht. Huis DJ’s BASSA, Cartero, D-Borro, Gynamo, Gilly Neres en Merow hebben ooit een vliegende start aan hun DJ-carrière gegeven doordat zij shinede op meerdere FRIS feesten. Wij vroegen hen een liveset op te nemen voor onze crowd. Van rooftop sessies tot aan confettipoppers, alles kwam voorbij. Deze kans wilt FRIS aan meer talentvolle DJ’S geven. Recording Session #7 mocht worden opgenomen door hét nieuwe DJ-talent van 2020.  Time to shine bright like a diamond!

EHHH.. MAAR HOE DAN?

Kan jij de heetste hits van het moment naadloos in elkaar overmixen? Heb jij een vibe die pas bij een groot podium? En weet jij als geen ander wat de crowd wilt horen? Ja, ja en ja? Dat is gebleken. Er zijn mega veel inzendingen binnen gekomen. Een professionele jury van Amsterdam Audio Collective & FRIS hebben kritisch gekeken en een selectie gemaakt van 3 toppers in de eerste ronde. In deze ronde is beoordeeld op de keuze van de tracks, de techniek van het mixen en hoe tof de video is opgenomen. De drie beste DJ sets zijn op 12 juni 2020 bekend gemaakt via @wijzijnfrisnl.

In ronde 2 was het aan de DJ’s om zichzelf te promoten. De TOP-3 ontving een artiesten poster met naam en persfoto. VET! Vervolgens heeft het publiek gestemd op zijn of haar favoriet.  Welke DJ is het HOTTEST en pakt de FAME?!

AND THE WINNER IS…?

Er is MEGA veel gestemd, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn. Bram van Terheijden is hét nieuwe FRIS DJ-talent van 2020, nogmaals gefeliciteerd Bram! Bram heeft een set opgenomen als afsluiting van de FRIS Recording Sessions. Benieuwd naar deze dikke set? Neem dan een kijkje op IGTV van @wijzijnfrisnl. Bram krijgt begeleiding bij een professionele DJ-carrière van Amsterdam Audio Collective, een supertof sponsorpakket en hij mag hij draaien op een van de volgende FRIS-edities. Voor Bram en zijn fans dus nog een reden om te hopen dat er weer snel FRIS-feesten mogen worden georganiseerd!

Wil jij op de hoogte blijven van meer van dit soort VETTE-acties? Volg @wijzijnfrisnl op Instagram, keep you posted.

SHARE