Artist

Dopebwoy op FRIS.. waar wil jij hem zien? WIN een ticket!

PRRR! Wie kent hem inmiddels niet? Jordan Jacott a.k.a. Dopebwoy is in de afgelopen twee jaar volledig viraal gegaan. Niet alleen in Nederland, maar door heel Europa geeft deze legend super veel optredens, en je kunt hem ook op FRIS zien

BACKSTORY

Op zijn zeventiende werkte – inmiddels rapper en producer – Dopebwoy bij de McDonalds in Almere, waar hij met zijn ouders en broer is opgegroeid. Hij verdiende nog geen 250 per maand en nu toert hij door heel Europa voor zijn eigen shows!

Dopebwoy begon zijn carrière met het producen van tracks, maar in 2016 besloot hij zelf te gaan rappen en dit sloeg gelijk goed aan in de Nederlandse hiphop scene!

VIRAAL

Dopey’s doorbraak vond plaats in 2017, toen Cartier uitkwam. Zing jij hem ook zo mee uit je hoofd? Deze clubhit heeft inmiddels maar liefst 90 miljoen views en stond langer dan twaalf weken in de top 10 lijst van de Nederlandse charts, damnnn! Da’s nog niks…

Sindsdien is hij nog steeds super dik aan het gaan met tracks zoals ‘TikTok’ en ‘GUAP’ met Boef, ‘Walou Crisis’ en natuurlijk ‘Cartier’ met 3robi en Mula B. Kan jij ook niet wachten tot je deze tunes keihard mee kan zingen bij Dopebwoy LIVE?

In 2019 is zijn album ‘FOREVER LIT’ uitgekomen, maar wist je ook dat vóór 2019, Dopebwoy op iconic tracks staat zoals onder andere ‘DRIP’ van SFB & Leafs, ‘LOCO’ van Poke & Yung Felix, ‘My Money’ van Bokoesam & Bizzey? Dat zijn nog eens goeie tijden.

Check ook de FRIS playlist op Spotify, waar je de leukste tunes van Dopebwoy terug kan luisteren! In de volgende FRIS steden zal Dopebwoy te vinden zijn:

7 februari bij FRIS Apeldoorn

23 februari bij FRIS Eindhoven

Omdat zijn nieuwe album Forever Lit zo’n ontzettend succes was kan hij niet wachten om het te laten horen in zijn nieuwe all-ages tour die aftrapt vanaf 24 januari 2020. Hij komt langs in Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Groningen en Dordrecht. En natuurlijk op FRIS! Scoor daarom gauw je ticket zodat óók jij Dopebwoy live kunt zien via www.dopebwoy.com!

WIN EEN TICKET EN VUL JE STAD IN!

Bij welke FRIS stad zou jij Dopebwoy graag willen zien optreden?! Laat het hieronder weten, vul je keuze in en WIN een kaartje!

Bij welke FRIS stad zou jij Dopebwoy graag willen zien optreden?!

 

SHARE