News

Thuisblijf tips van FRIS #ikmisFRIS

Ben jij jezelf thuis ook zo aan het vervelen door COVID19 (corona virus)? Hier vind je de tips van FRIS om deze tijd door te komen. Je hebt de eerste dag alles gedaan wat je eigenlijk de hele maand wilde doen! Je bent vooral de hele dag Netflix aan het kijken maar: dat begint ook te vervelen. Hierbij geven wij jou de leukste tips om deze dagen samen door te komen!

GA MET JE SQUAD ONLINE SPELLETJES SPELEN!
Je hebt genoeg spelletjes die leuk zijn om te spelen met je vrienden online. Je hebt natuurlijk altijd je game console zoals een Playstation of een Nintendo Switch waar je online met je vrienden Fortnite of FIFA kan spelen, maar er zijn ook leuke spelletjes die je kan doen op je telefoon. Je kan bijvoorbeeld Mario Kart Tour spelen, want sinds kort kan je dit spel online spelen met je vrienden! Hoe leuk is het om je vrienden te verslaan met een ouderwets potje Mario Kart. Maar je kan natuurlijk ook je vrienden uitdagen met een potje Wordfeud! Dan kan jij laten zien dat je de slimste bent van je vrienden groep.. ?

CHALLENGES VOOR OP SOCIAL MEDIA – #ikmisFRIS
Op dit moment zijn er zoveel verschillende challenges bedacht die je allemaal thuis kunt doen en waarvoor je de deur niet uit hoeft! De challenge die op dit moment het bekendst is heet de #stayathome challenge waar je foto’s post als je thuis jezelf vermaakt. Wat je ook kunt doen is samen met je vrienden een challenge bedenken! Je ziet nu veel voetbal challenges voorbijkomen. Op welke sport zit jij? Hiermee kan je ook iets verzinnen!

Team FRIS is om de ‘online tafel’ gegaan en hebben iets bedacht. Stay at home!FRIS EDITION! Whooop, nu we allemaal binnen zitten kunnen wij ons nog steeds vermaken! #ikmisFRIS net zoveel als jij, maar juist nu brengen we LEUK nieuws!

Film jouw thuisblijf mood en wat je allemaal doet, dansen, gamen, minivlogje – stuur het door en wij posten de leukste op ons kanaal! Onder #ikmisFRIS laat je weten dat ondanks nu de tijden zwaar zijn, het eerste feestje straks weer een knaller gaat worden! Wij kunnen niet wachten en houden de positiviteit vast..
#ikmisFRIS maar wat doe JIJ thuis?! Op Instagram kun je ons taggen op het kanaal van jouw FRIS stad en op TikTok kun je ons vinden op het account: wijzijnfrisnl – Hoe leuk is DAT!

Verder kun je komende vrijdagen FRIS RECORDING SESSIONS op onze Instagram kanalen vinden! Om de FRIS vibes naar jouw woonkamer te brengen gaan onze DJ’s een echte FISSA voor jullie bouwen thuis en draaien zij een DJ set met de lekkerste hits. Gooi die handjes in de lucht, thuis! En was je handen goed. Trek je party outfit uit de kast. Houdt wijzijnfrisnl op Instagram in de gaten voor meer informatie.

Dingen doen in huis!
Er is een grote kans dat je ouders aan het werk zijn en jij met je broertjes en/of zussen alleen thuis bent. Je ouders gaan het echt heel fijn vinden als jullie samen iets zouden doen in het huishouden. Maar je kan er natuurlijk ook zelf van profiteren, want dan kan je volgende keer weer naar FRIS! Vraag aan je ouders of ze een lijstje kunnen opstellen met dingetjes die jij kan doen!

Lieve FRISSER’S: het enige wat echt op dit moment belangrijk is.. Let goed op jezelf en op de mensen die je liefhebt. Ga niet langs opa en oma maar Facetime met ze. Door de technologie van nu zijn er genoeg manieren om met hen te communiceren. Blijf zover het kan binnen en was regelmatig je handen!

Team FRIS hoopt zo snel mogelijk weer een tof feest te mogen organiseren!

Maar voor nu: #stayathome

Groetjes van Team FRIS!

SHARE